add

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Αρνάκι με αγκινάρες

Ένα φαγάκι… Μα, ένα φαγάκι!!!
ΥΛΙΚΑ
  • 5 αγκινάρες άγριες
  • ½ κιλό αρνάκι
  • 1 ποτήρι κρασιού χυμό τομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

Βράζουμε το αρνάκι για 45 λεπτά περίπου και κρατάμε το κρέας και το ζωμό του. Στη συνέχεια, ζεματίζουμε τις αγκινάρες σε καυτό νερό για 5-10 λεπτά. Παίρνουμε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το κρέας μαζί με το ζωμό του, τις αγκινάρες ομοιόμορφα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας μαζί με λίγο ελαιόλαδο και το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 200 βαθμους κελσιου.

Πηγηtoarkoudi.gr;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου