add

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΧΤΑΠΟΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


  • 1 χταπόδι 700 γρ.
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό
  • 1 φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί
  • λίγο δυόσμο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνι

Διαδικασία

Βράζουμε το χταπόδι σε ζεστό νερό για 40 λεπτά.
Το κόβουμε κομματάκια και το βάζουμε στο μούλτι.
Το πολτοποιούμε καλά. Μουσκεύουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε καλά.
Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μούλτι και μόλις τα πολτοποιήσουμε τα προσθέτουμε σε μια λεκανίτσα μαζί με τον κιμά από το χταπόδι.
Πλάθουμε καλά και φτιάχνουμε κεφτέδες.
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τους χταποδοκεφτέδες.
Τους ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί και σερβίρουμε

ΠΗΓΗ<= 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου