add

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ



Συστατικά
• 1 πακέτο Ταλιατέλλες με αυγά Μέλισσα
• 3 κουταλιές σούπας βούτυρο
• 150 γρ. προσούτο
• 150 γρ. παρμεζάνα
• 2 φλυτζάνια αρακά βρασμένο
Για τη Μπεσαμέλ
• 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 2 ποτήρια γάλα
• 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το προσούτο και ανακατεύουμε 2΄ σε χαμηλή φωτιά. Βράζουμε τα ζυμαρικά 4’ λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο βρασμού. Τα ανακατεύουμε με το προσούτο, τον αρακά και το μισό τυρί. Τα βάζουμε σε πυρέξ, ανακατεύουμε την μπεσαμέλ με το υπόλοιπο τυρί. Στρώνουμε την μπεσαμέλ πάνω από τα ζυμαρικά και το βάζουμε στο γκριλ για 2΄ μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Χρόνος προετοιμασίας:   30’
Χρόνος μαγειρέματος : 20’
Μερίδες: 6
πηγη<,,-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου