add

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ gourmet!!!

11 Φεβρουάριος 2012, 11:06
Η γκουρμέ καρμπονάρα
ς
Υλικά
500 γρ. σπαγγέτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
2 ασπράδια χτυπημένα
2 κρόκοι ολόκληροι
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση
1. Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
2. Κάψτε το λάδι και τσιγαρίστε το μπέικον.
3. Πάρτε 1/4 της κούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και σουρώστε τα υπόλοιπα.
4. Βγάλτε το τραγανό μπέικον από το βαθύ τηγάνι και ρίξτε τα μακαρόνια και την το 1/4 της κούπας νερό.
5. Αφήστε τα βράζουν για ένα λεπτό και βγάλτε τα από τη φωτιά. Ρίξτε την παρμεζάνα και τα ασπράδια.
6. Μοιράστε τα μακαρόνια σε δύο πιάτα, περιχύστε το μπέικον και προσεκτικά τοποθετείστε ένα κρόκο σε κάθε πιάτο αφού δημιουργήσετε μία «φωλιά» στα μακαρονια.
πηγη<=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου