add

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Νηστίσιμοι Ταραμοκεφτέδες


Νηστίσιμοι Ταραμοκεφτέδες



Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 250 γρ. ταραμοσαλάτα
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό τριμμένο
  • 4-5 φέτες ψωμί ξερό από ψίχα, μουσκεμένο και καλά στυμμένο, ή 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
  • ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, όλα ψιλοκομμένα
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο (περίπου 2-3 κ.σ.)
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Ξεκινάμε!

  • 1 Σε μια λεκάνη ρίξε την ταραμοσαλάτα και πρόσθεσε το κρεμμύδι, το ψωμί, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο και το πιπέρι, και ζύμωσε το μείγμα. Πολύ αραιό; Πρόσθεσε λίγη φρυγανιά.
  • 2 Ζύμωσε τώρα το μείγμα και πλάσε με αυτό κεφτέδες. Αλεύρωσε και τηγάνισέ (κι απ’ τις δύο πλευρές, ε;). Μετά βγάλ’ τους και ακούμπησέ τους σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρονται φυσικά ζεστοί.
  •  
  • ΠΗΓΗ<= 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου