add

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Γλάσο λεμονιού για κεικ σε 4 βήματα



Γλάσο λεμονιού σε 4 βήματα
 
Δώστε στα κέικ σας υπέροχο άρωμα λεμονιού με αυτήν την εύκολη συνταγή για γλάσο λεμονιού.
Υλικά
250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
3 κουταλιές της σούπας νερό
Εκτέλεση
1. Κοσκινίστε τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ.
2. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και το νερό.
3. Ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρει το μείγμα την κατάλληλη υφή για να μπορεί να απλωθεί (αν χρειαστεί προσθέστε και άλλη άχνη ζάχαρη).
4. Μόλις βγάλετε το κέικ από το φούρνο απλώστε το γλάσο επάνω του.

ΠΗΓΗ<= 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου