add

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Καπνιστό τυρί σαγανακι με μέλι & καρύδια

Καπνιστό τυρί πανέ με μέλι & καρύδια



Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 150 γρ. Βιτάμ
  • 300 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου κομμένο σε 2 φέτες των 150 γρ.
  • 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 3 αβγά
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 80 γρ. μέλι
  • 40 γρ. ψίχα καρυδιού

Ξεκινάμε!

  • Βρέξε ελαφρώς τις φέτες του τυριού και αλεύρωσέ τις.Στη συνέχεια, χτύπησε σε ένα μπολ τα αβγά και βούτηξε τις φέτες του καπνιστού τυριού στο μίγμα, μετά στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά πιέζοντας, για να πιάσει η φρυγανιά πάνω στο χτυπημένο αβγό.Οι φέτες τυριού είναι πλέον έτοιμες για τη μεγάλη βουτιά! Λιώσε το Βιτάμ
    σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίξε μέσα την κάθε φέτα, να ψηθεί κι από τις δύο πλευρές, μέχρι να δημιουργηθεί μια χρυσαφιά και τραγανή κρούστα.Βάλε τα τυράκια σε πιάτο και γαρνίρισέ τα με το μέλι και τα καρύδια. Καλό;
Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ:cookoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου