Συκωτάκια πουλιών με τουλουμοτύρι
ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες
1 κιλό συκωτάκια πουλιών
1/2 κούπα λάδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κούπα μαυροδάφνη
Ζωμός λαχανικών ή νερό
1/2 κουταλάκι κόκκοι μαύρο πιπέρι
3-4 φύλλα δάφνης
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
1 κούπα τουλουμοτύρι τριμμένο
EKTEΛEΣH
1.Σε καυτό λάδι σοτάρετε το σκόρδο και τα συκωτάκια. Τα σβήνετε με το κρασί.
2.Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα σιγοβράζετε.
3.Τα σερβίρετε πασπαλίζοντάς τα με το τουλουμοτύρι.
ΠΗΓΗ: www.nline.gr
ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες
1 κιλό συκωτάκια πουλιών
1/2 κούπα λάδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κούπα μαυροδάφνη
Ζωμός λαχανικών ή νερό
1/2 κουταλάκι κόκκοι μαύρο πιπέρι
3-4 φύλλα δάφνης
Λίγο μοσχοκάρυδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
1 κούπα τουλουμοτύρι τριμμένο
EKTEΛEΣH
1.Σε καυτό λάδι σοτάρετε το σκόρδο και τα συκωτάκια. Τα σβήνετε με το κρασί.
2.Ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα σιγοβράζετε.
3.Τα σερβίρετε πασπαλίζοντάς τα με το τουλουμοτύρι.
ΠΗΓΗ: www.nline.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου