add

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Λεμονάτες μπριζόλες κατσαρόλας


  • 15
     



 Λεμονάτες μπριζόλες κατσαρόλας

Υλικά για 2-4 άτομα
4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1-2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη
αλάτι – πιπέρι
λάδι
χυμό 2 λεμονιών
Εκτέλεση
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες. Τότε προσθέτουμε το λεμόνι. Αφήνουμε να πάρουν μια – δυο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

πηγη:troktiko.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου