add

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ

ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
ΥΛΙΚΑ
-1 κιλο λουκανικα χωριατικα
-2 πιπεριες πρασινες.
-1 πιπερια κοκκινη.
-1 κρεμμυδι ξερο.
-2 ντοματες ωριμες.
-αλάτι-πιπέρι
-1/2 κ.γ.μπουκοβο καυτερο.
-1/2 φλυτζανι λαδι.
-λιγο ριγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβετε  σε φετες τα λουκανικα και τα βαζετε σε φαρδυ τηγανι σε λαδι που καιει να σωταριστουν.Προσθετετε και τις πιπεριες με το κρεμμυδι τα οποια εχετε κοψει ροδελες,και σοταρετε και αυτά μαζι με τα λουκανικα μεχρι να μαραθουν.Πλενετε και κοβετε τις ντοματες σε κυβους και τις ριχνετε και αυτές στο τηγανι.Προσθετετε και τα μπαχαρικα.Αφηνετε 2’-3’ λεπτα στο τηγανι και μεταφερετε το φαγητο σε ένα πυριμαχο σκευος και συνεχιζετε το ψησιμο σε μετριο φουρνο για μιση ωρα ακομα.
lixoudis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου