Λαβράκι στο χαρτί
ΥΛΙΚΑ -1 μεριδα
- 150 gr φιλέτο απο λαβράκι πελαγίσιο, τελείως καθαρισμένο
-2Αποφλοιωμένες φέτες ντομάτας
-1/2 λεμονι το χυμο του
-αλατι-πιπερι
-Λαδόχαρτο διπλωμένο σε τετράγωνο ταψάκι 12×12 cm περίπου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κάθε λαδόχαρτο βάζουμε λίγο φρέσκο βούτυρο, μια φέτα ντομάτας, το φιλέτο ψαριού και μια δεύτερη φέτα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Σκεπάζουμε το ψάρι με ένα λαδόχαρτο κομμένο στις
διαστάσεις από το ταψάκι καιψήνουμε την κάθε ατομική μερίδα πάνω στο γκριλ η' στα κάρβουνα για 10' λεπτά περίπου, μέχρι το λαβράκι ν’ ασπρίσει. Συνοδεύουμε με βραστα λαχανικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου