add

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κιουνέφε στιγμης (1 μεριδα)


ΥΛΙΚΑ-1 μεριδα-
50
gr φύλλο καταίφι
Τυρί 
μανούρι, η μοτσαρέλλα μπαστούνι
Αραιό σιρόπι
Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης

Φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό τηγάνι απλώνουμε στον πάτο τη μισή ποσότητα από το καταίφι, από πάνω στρώνουμε κομματάκια από το τυρί μας και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο καταίφι. Τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο μέχρι να ροδίσει κι από τις δύο πλευρές.Το σερβίρουμε στο πιάτο, περιχύνουμε με το σιρόπι και γαρνίρουμε με το τριμμένο φυστίκι. Μπορούμε να το συνοδέψουμε προαιρετικά με παγωτό καϊμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου