add

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Οµελέτα µε λαχανικά



omelet-386
Υλικά
• 2 αβγά
• αλάτι και πιπέρι
• 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
• 1 µικρή ντοµάτα
• ½ πιπεριά
• 30 γρ. τυρί
• 1 κ.τ.σ. ψιλοκοµµένο φρέσκο µαϊντανό
Ετοιµασία
1. Χτυπήστε καλά τα αβγά σε ένα µπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τα ψιλοκοµµένα λαχανικά και το τυρί.
2. Λαδώστε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και, µόλις ζεσταθεί, αδειάστε εκεί το µείγµα.
3. Περιµένετε να ψηθεί από τη µία πλευρά και µετά γυρίστε την από την άλλη. Ψήστε για άλλα δύο λεπτά και µεταφέρετε την οµελέτα σε πιάτο.

ΠΗΓΗ
Από την Ντίνα Νικολάου

forma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου