add

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

food+dring//ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Υλικά

400γρ. ψαχνό κοτόπουλου
3 αβγά
100γρ. φέτα τριμμένη ή κίτρινο τυρί
3 κ. σ. φαρίνα
1φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τριμμένο τυρί
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαχνό από το κοτόπουλο σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, χτυπημένα τα αβγά, ενώ ρίχνουμε και το τυρί (χοντροτριμμένο). Ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε το μείγμα ώσπου να γίνει εύπλαστο. Παίρνουμε κομμάτι-κομμάτι κοτόπουλου και το τηγανίζουμε ώσπου να πάρει χρώμα και από τις δυο πλευρές. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να τραβήξει το πολύ λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου