add

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Κοτόπουλο με μέλι και σταφύλι

 

Κοτόπουλο με μέλι και σταφύλι
Υλικά:
(για 4 άτομα)

1 φιλέτο κοτόπουλου
5 ρώγες σταφύλι
2 κλωνάρια θυμάρι
1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
2 κουτ. σούπας ζωμό κότας
λίγο λευκό κρασί
λίγο σουσάμι 

Εκτέλεση:

1.Σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλου και στραγγίζουμε το λάδι.

2.Ρίχνουμε σταδιακά το μέλι, το ζωμό κότας, το θυμάρι και το κρασί.

3.Προσθέτουμε και τις ρώγες των σταφυλιών και αφήνουμε τη σος για να γλασάρει.

4.Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό, αλλά όχι καυτό. 
Από το: starchefs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου