add

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ με Μπεικον και Λιαστη ντοματα


Υλικα για 4 ρολλα
-4 τεμαχια ψαρονεφρι η σνιτσελ
-300 γρ.γραβιερα η΄ρεγγατα κομμενο σε μπαστουνακια
-2 ωριμες ντοματες κομμενες ροδελες
-5-6 τεμαχια λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες
-16 φετες μπεικον
-1πιπερια πρασινη κομμενη λωριδες
-2 κ.σ μουσταρδα
-αλατι-πιπερι
-λιγο λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αν εχετε παρει φιλετα και οχι σνιτσελ χτυπατε με ενα βαρυ αντικειμενο να ανοιξου να γινουν πλατια σαν τα σνιτσελ.Απλωνετε το κρεας πανω στον παγκο και κανετε τη γεμιση ως εξης ;Αλειφετε  το κρεας με τη μουσταρδα, και αλατοπιπερωνετε.,στρωνετε απο  δυο φετες μπεικον,τη ντοματα,την πιπερια,τη λιαστη ντοματα και τελος το τυρι μπαστουνακια.Τυλιγετε σε ρολο και δενετε το ρολο με δυο φετες μπεικον και στερεωνετε με οδοντογλυφιδες.Ζεσταινετε το λαδι στο τηγανι και σοταρετε το κρεας  να ροδισει απο ολες τις πλευρες.Μεταφερετε το κρεας στο φουρνο σε ενα μικρο ταψακι και ψηνετε για 15'-20' ακομα.
ΠΗΓΗ: lixoudis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου