add

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

food+dringKΡΕΜΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ Η Κρεμα μπαβαρουαζ ειναι υπεροχο γλυκισμα γεματο νοστιμια.Η κρεμα μπαβαρουαζ χρησιμοποιηται κυριως για γεμισεις και επικαληψεις σε τουρτες η αναναμειγμενη με διαφορες γευσεις φρουτων μας δινουν πολυ ωραιες κρεμες.

 ΥΛΙΚΑ
-250 γρ γαλα
-250 γρ κρεμα γαλακτος
-150 γρ ζαχαρη
-2 φυλλα ζελατινης
-6 κροκους
-2 βανιλιες
-250 γρ κρεμα γαλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταινουμε το γαλα με την κρεμα (τα  250γρ) και τις βανιλιες.Χτυπαμε τους κροκους με τη ζαχαρη και τα προσθετουμε στο ζεστο γαλα.Μουσκευουμε τη ζελατινη σε κρυο νερο και τα προσθετουμε στο γαλα.Κατεβαζουμε απο τη φωτια και αδειαζουμε το μειγμα σε καθαρο κρυο σκευος.Αφηνουμε να κρυωσει καλα.Χτυπαμε την υπολοιπη κρεμα σε σφιχτη σαντιγι και αναμιγνυουμε.Τοποθετουμε το μειγμα σε φορμα και παγωνουμε στο ψυγειο πριν σερβιρουμε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου