add

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

food+dringpage/ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-4 στηθη κοτοπουλου(800γρ περιπου)
-2κ.σ μουσταρδα
-1/2 ποτηρι λευκο κρασι
-2κ.σ βουτηρο
-1 λεμονι το χυμο του
-αλατι-πιπερι
-λιγο λαδι για το σοταρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρουμε το κρεας και απο τις δυο πλευρες μεχρι να ροδισει.Το βγαζουμε κατα μερος σε ενα πιατο.Σβηνουμε με το κρασι και το λεμονι.Αφηνουμε λιγο να εξατμιστει το κρασι.Προσθετουμε τη μουσταρδα και το βουτηρο και ανακατευουμε  για να ομογενοποιηθει η σαλτσα.Ξαναβαζουμε το κοτοπουλο στη σαλτσα ανακατευουμε να παει παντου και σερβιρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου