add

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ food+dring.page συνταγες.

ΥΛΙΚΑ
-2 φλυτζανια αλευρι μαλακο
-1-1\2 φλυτζανια ζαχαρη
-8 αυγα
-2 κ.σ βουτηρο
-1 κ.γ μπεικιν
-3 βανιλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ριχνουμε στον καδο του μιξερ τα αυγα με τη ζαχαρη,το βουτηρο,και τις βανιλιες.Χτυπαμε αρχιζοντας με χαμηλες στροφες στο μιξερ και ανεβαζωντας σταδιακα.μεχρι τα υλικα να φουσκωσουν γυρω στα 5' λεπτα δηλαδη.Ριχνουμε σιγα-σιγα το αλευρι και το μπεικιν χτυπαμε 2-3 λεπτα.και κλεινουμε.Αδειαζουμε σε βουτηρωμενο ταψικαι ψηνουμε σε μετριο φουρνο 20' με 30' λεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου