add

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

food+dring//ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
• 1 ½ κιλό πατάτες (πλυμένες καλά αλλά κομμένες σε χοντρές ροδέλες )

.1 κουπα μαιδανο ψιλοκομμενο
• 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο 

.1 πιπερια πρασινη ψιλοκομμενη
• ½ του φλιτζανιού ελαιόλαδο
• 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
• 1 κουταλιά μουστάρδα
• 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
• ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πατάτες  σε βραστό νερό για 10-15 λεπτά μέχρι να γίνουν.
Τις βάζουμε σε  μια σαλατιέρα και τις αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε ολλα τα υλικά και ραντίζουμε τη σαλάτα. Τη δοκιμάζουμε αν είναι καλή στο αλάτι και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου