add

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

food+dring//ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΜΟΥΣ  ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 κουτι γαλα εβαπορε
2 λεμονια το χυμο τους
100 γρ.ζαχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζετε στο ψυγειο το γαλα για 24 ωρες.Αδειαζετε κρυο  γαλα σε ένα μπολ και χτυπατε με το μιξερ η’ στο χερι εως οτου φουσκωσει.Οταν το γαλα γινει μους ,ριχνετε λιγο-λιγο το λεμονι χωρις να σταματησετε να χτυπατε (εδώ θελει πολύ προσοχη να μην ‘κατσει’ το γλυκο).Προσθετετε και τη ζαχαρη λιγη-λιγη ανακατευωντας όπως ειπαμε πολύ προσεχτικα.Τοποθετειτε το μειγμα σε μπολ η’φαρδια ποτηρια του κοκταιηλ και γαρνιρετε με μια φετα λεμονιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου