add

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ


  ΒΟΥΤΥΡΟ  ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ  
ΥΛΙΚΑ 
250 γραμμαρια βουτυρο αναλατο μαλακωμενο.
120 γραμμαρια τυρι ροκφορ η άλλο μπλε τυρι όπως κορκοντζολα κ.λ.π.
1κουταλακι του γλυκου μαυρο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ριχνουμε όλα τα υλικα στο μπλεντερ και χτυπαμε καλα να αναμιχθουν.
Στρωνουμε ένα μεγαλο κομματι αλουμινοχαρτο και τοποθετουμε πανω το μιγμα,και το τυλιγουμε ρολλο[καραμελα],και το βαζουμε στο ψυγειο να σφιξει καμια ωρα περιπου.Για να σερβιρουμε ξετυλιγουμε το αλουμινοχαρτο και κοβουμε το ρολο σε λεπτες φετες,και το ξαναβαζουμε στο ψυγειο.Το βουτυρο αυτό συνοδευει αριστα ψητα κρεατα σχαρας  [ το βαζουμε πανω στη μεριδα να λιωνει σιγα-σιγα,] και επισης επανω σε φρυγανισμενο ψωμι σαν ορεκτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου