add

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ


==============  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ===============
ΥΛΙΚΑ [4ατομα]
4 φιλετα κοτοπουλο
4 καροτα μεγαλα κομμενα ροδελες
2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομενα
1 λιτρο ζωμο κοτα
1 φλυτζανι ρυζι τυπου αμερικης
1 κουταλακι του γλυκου καρυ
½ φλυτζανι ελαιολαδο
αλατι,πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγανι βαζουμε το λαδι να καψει ,και σωταρουμε το κρεμμυδι.
Προσθετουμε το κοτοπουλο και τα καροτα και σωταρουμε για 3-4 λεπτα
Προσθετουμε το αλατοπιπερο το καρυ,και το μισο από το ζωμο κοτας.
Χαμηλωνουμε τη φωτια σκεπαζουμε και το αφηνουμε για 15 λεπτα.Κατοπιν προσθετουμε  το ρυζι  τον υπολοιπο ζωμο ,και νερο αν χρειαστει.Αφηνουμε να βρασει το ρυζι για 15' λεπτα και το σερβιρουμε ζεστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου