add

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

food+dring//ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

Υλικά

1 κονσέρβα μανιτάρια (μέτρια) τεμαχισμέα
1 και 1/2 ποτήρι (νερού) τριμμένο καρότο
1/2 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνςι μόνο του
1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
1 μέτριο τριμμένο κρεμμύδι
3 αυγά (για το μείγμα)
1 κρέμα γάλακτος και 1 αυγό (για να καλύψουμε την πίτα πριν την ψήσουμε)

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (μανιτάρια, καρότο, λάδι, αλεύρι, τυρί, κρεμμύδι και τα αυγά).
manitaropitaΒουτυρώνουμε ενα μέτριο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε καλά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό και σκεπάζουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20'-25' μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου