add

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

food+dringpage/ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ

ΥΛΙΚΑ
-1 κιλο κιμα μοσχαρισιο
-1/2 φρατζολα ψωμι μουσκεμενο μονο την ψιχα του
-1 κουπα κρεμμυδι ψιλοκομμενο η' στον τριφτη
-1 κουπα τριμμενο τυρι κεφαλοτυρι
-1 αυγο
-2 κ.σ μαιδανο ψιλοκομμενο
-αλατι-πιπερι-λιγο ριγανη
-1 κουπα λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ βαζουμε ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνουμε ολα πολυ καλα να γινουν μια ζυμη.Αφηνουμε τον κιμα για 1 ωρα στο ψυγειο  να 'ξεκουραστει' και επειτα πλαθουμε τ α μπιφτεκια μας λαδωνουμε τη σχαρα μας και ψηνουμε για 10' περιπου ωσπου να ειναι ετοιμα.Σερβιρουμε με πατατουλες τηγανιτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου