Την συνταγη εστειλε η ΚΑΝΑΚΙ
(για 20 μικρές κις λορέν):
- 1 πακέτο Στρογγυλά Κουρού ΚΑΝΑΚΙ
- 100 γρ. λουκάνικο κοτόπουλου
- 50 γρ. μπέικον
- 100 γρ. καπνιστό κοτόπουλο
- 100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1 φλιτζάνι (200 μλ.) κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
- 4 κρόκοι
- 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε το μπέικον, το καπνιστό
κοτόπουλο και το λουκάνικο. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και
σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα
αλλαντικά, ανακατεύετε συνεχώς για 3-4 λεπτά και κατεβάζετε το τηγάνι
από το μάτι της κουζίνας. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτετε
την κρέμα γάλακτος, το ρεγκάτο, τους κρόκους, τον μαϊντανό, λίγο αλάτι
και αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μοιράζετε το μείγμα στις μισοψημένες
βάσεις και ψήνετε άλλα 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C.
Σερβίρετε τις κις λορέν ζεστές ή χλιαρές.
Για να φτιάξετε Ταρτάκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου