Νηστίσιμοι Ταραμοκεφτέδες
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 250 γρ. ταραμοσαλάτα
- 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό τριμμένο
- 4-5 φέτες ψωμί ξερό από ψίχα, μουσκεμένο και καλά στυμμένο, ή 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, όλα ψιλοκομμένα
- Λίγο πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο (περίπου 2-3 κ.σ.)
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
- 1 λίτρο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ξεκινάμε!
- 1 Σε μια λεκάνη ρίξε
την ταραμοσαλάτα και πρόσθεσε το κρεμμύδι, το ψωμί, άνηθο, μαϊντανό,
δυόσμο και το πιπέρι, και ζύμωσε το μείγμα. Πολύ αραιό; Πρόσθεσε λίγη
φρυγανιά.
- 2 Ζύμωσε
τώρα το μείγμα και πλάσε με αυτό κεφτέδες. Αλεύρωσε και τηγάνισέ (κι
απ’ τις δύο πλευρές, ε;). Μετά βγάλ’ τους και ακούμπησέ τους σε
απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρονται φυσικά ζεστοί.
-
- ΠΗΓΗ<=
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου