- 1 κιλό πατάτες
- 3-4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2-3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ. μαγιονέζα
- 1 κουταλάκι μουστάρδα
- Αλάτι
Ξεκινάμε!
- 1 Βάλε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τις πατάτες να βράσουν για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στράγγιξέ τις και, αφού κρυώσουν λίγο, ξεφλούδισέ τις, κόψ’ τις σε κομματάκια και τις βάλ’ τις σε ένα μπολ.
- 2 Σε ένα μπολ –όχι αυτό με τις πατάτες όμως- ανακάτεψε τη
μαγιονέζα
- 3 Στο πρώτο μπολ με τις πατάτες, πρόσθεσε τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το μείγμα με τη μαγιoνέζα από το δεύτερο μπολ, όσο αλάτι κρίνεις σκόπιμο, και ανάμειξέ τα.
- 4 Σέρβιρε σε ατομικά πιάτα (ή σε μια μεγάλη γαβάθα με πολλά κουτάλια).
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου