Σκορδαλιά με πατάτα
Συστατικά
- 3 μεγάλες πατάτες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5-6 σκελίδες σκόρδο
- 4 κ. σ ξίδι
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
- 1Βάλε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Αφού βράσουν καλά λιώσε σε ένα μπολ να γίνουν πουρέ
- 2Ανακάτεψε τα μύδια με τον πουρέ πατάτας και αλατοπιπέρωσε. Πασπάλισε με το δυόσμο ψιλοκομμένο
- 3Ζύμωσε καλά το μείγμα σου και πλάσε στρογγυλά μπαλάκια
- 4Πανάρισε στο αλεύρι ένα, ένα τα κεφτεδάκια
- 5Βάλε αρκετό ελαιόλαδο να κάψει καλά και ψήσε τους κεφτέδες να πάρουν χρώμα
- 6Βγάλε σε απορροφητικό χαρτί και στίψε από πάνω το λεμόνι. Σέρβιρε
ΠΗΓΗ<=
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου