Μια σάλτσα που ταιριάζει υπέροχα με φιλέτο κοτόπουλου, με ψαρονέφρι και με μοσχαρίσιο φιλέτο.
Για 4 μερίδες
ΥΛΙΚΑ
* 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1 σκελίδα σκόρδο
* 1 σφηνάκι μπράντι
* 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
* 1 κουτ. του γλυκού γούστερ σος
* 1/4 φλιτζανιού ζωμός κρέατος
* 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
* 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
* 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια στη μαργαρίνη, αλατοπιπερώστε, σβήστε με το μπράντι και αφήστε λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέστε το ζωμό και τη γούστερ σος και αφήστε λίγα λεπτά, αλατοπιπερώστε και ρίξτε την κρέμα γάλακτος. Διαλύστε το κορν φλάουρ σε 2 κουταλιές κρύο νερό και ρίξτε το στη σάλτσα. Αφήστε τη να βράσει για 2-3 λεπτά, κατεβάστε από τη φωτιά και πασπαλίστε τη με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Η σάλτσα αυτή ταιριάζει με φιλέτο κοτόπουλου, με ψαρονέφρι και με μοσχαρίσιο φιλέτο
πηγη<=