ΥΛΙΚΑ-1 μεριδα-
50 gr φύλλο καταίφι Τυρί μανούρι, η μοτσαρέλλα μπαστούνι Αραιό σιρόπι Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης Φρέσκο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό τηγάνι απλώνουμε στον πάτο τη μισή ποσότητα από το
καταίφι, από πάνω στρώνουμε κομματάκια από το τυρί μας και σκεπάζουμε με το
υπόλοιπο καταίφι. Τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο μέχρι να ροδίσει κι από τις
δύο πλευρές.Το σερβίρουμε στο πιάτο, περιχύνουμε με το σιρόπι και γαρνίρουμε
με το τριμμένο φυστίκι. Μπορούμε να το συνοδέψουμε
προαιρετικά με παγωτό καϊμάκι.
|
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012
Κιουνέφε στιγμης (1 μεριδα)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου