add

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. μαργαρίνη
500 γρ. αλεύρι
250 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
3 αυγά
μια πρέζα αλάτι
Μπέϊκιν πάουντερ 20γρ
500 γρ. μαρμελάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Βάζουμε σε μπολ και ανακατεύουμε όλα τα υλικά
εκτός από ένα αυγό και τη μαρμελάδα.
2.Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης, την βάζουμε σε βουτυρωμένο
ταψί και την στρωνουμε να καλυψει ολο το ταψακι.
Βάζουμε από πάνω τη μαρμελάδα και την στρωνουμε κι αυτη.
3.Την υπόλοιπη ζύμη την κάνουμε μπαστούνια και τα
τοποθετούμε από πάνω σε σχήμα.
4.Αλοίφουμε με βαμβάκι τον κρόκο του αυγού στα
μπαστούνια και ψήνουμε στους 180λ. μία ώρα.
Καλη σας επιτυχια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου