add

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ
Κακαο 50γρ
Ινδοκαρυδο 100γρ
1 κ.σ. βούτυρο
Ζάχαρη 150γρ
8 αυγά
1 κ.γ. Μπεικιν
Συμπυκνωμένο γάλα 150γρ
Χυμός από 2 λεμόνια
2 κ.σ. κορν φλαουρ
Λιγη τρουφα για διακοσμηση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε το κακαο, το ινδοκαρυδο, το βούτυρο, την ζάχαρη
και τα αυγά σε ένα μπλέντερ επί 5 λεπτά.
Προσθέστε το μπεικιν και ανακατεύουμε απαλα.
2.Αδειαζουμε σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και
ψήστε σε προθερμενομενο φούρνο στους 180β για 30λ.
Για την κρεμα
1.Ζεσταίνουμε το συμπυκνωμένο γάλα, το χυμό λεμονιού
και το κορν φλαουρ. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι
να σχηματιστεί ένα χυλό και να δεσει.
ΕΝΩΣΗ
1.Κοβουμε το παντεσπανι στα δυο, αλειφουμε μια λεπτη
στρωση κρεμα, βαζουμε το δευτερο και βαζουμε μια διπλη
δεση κρεμας, Πασπαλιζουμε με λιγη τρουφα.
2.Βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες και ειναι ετοιμο.
Καλη σας επιτυχια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου