ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ!!!
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
15 μερίδες 100 ml η μια – θερμιδες 250
Υλικά:
300-400 γραμμάρια Σαβαγιάρ
Για τη Κρέμα:
500 γρ τυρί Mascarpone
1 φλυτζάνι Deligios Stevia
500 γρ Κρέμα γάλακτος
1 ½ κουταλιά σούπας στιγμιαίος καφέ
3-4 κουταλιές σούπας κονιάκ
Σ’ ένα μπώλ ανακατεύουμε την στέβια, την κρέμα γαλακτος και το
mascarpone. Προσθέτουμε ½ κουταλια καφέ και ανακατεύουμε. Σε μια
κατσαρόλα βράζουμε τον υπόλοιπο καφέ ( 1 κουταλιά), το νερο και το
κονιάκ για λίγο το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και βουτάμε τα σαβαγιάρ
ένα-ένα για λίγα δευτερόλεπτα. Τα τοποθετούμεσ’ ένα επίπεδο ταψί ή
πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να γεμίσουμε τηνεπιφάνεια. Αδειάζουμε
όλη τη κρέμα πάνω από αυτά και καλύπτουμε τη κρέμα με τα υπόλοιπα
σαβαγιάρ με τον ίδιο τρόπο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο
ώρες. Σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια και πασπαλίζουμε με τα κακάο
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ!!!
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
15 μερίδες 100 ml η μια – θερμιδες 250
Υλικά:
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
15 μερίδες 100 ml η μια – θερμιδες 250
Υλικά:
300-400 γραμμάρια Σαβαγιάρ
Για τη Κρέμα:
500 γρ τυρί Mascarpone
1 φλυτζάνι Deligios Stevia
500 γρ Κρέμα γάλακτος
1 ½ κουταλιά σούπας στιγμιαίος καφέ
3-4 κουταλιές σούπας κονιάκ
Σ’ ένα μπώλ ανακατεύουμε την στέβια, την κρέμα γαλακτος και το mascarpone. Προσθέτουμε ½ κουταλια καφέ και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον υπόλοιπο καφέ ( 1 κουταλιά), το νερο και το κονιάκ για λίγο το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα-ένα για λίγα δευτερόλεπτα. Τα τοποθετούμεσ’ ένα επίπεδο ταψί ή πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να γεμίσουμε τηνεπιφάνεια. Αδειάζουμε όλη τη κρέμα πάνω από αυτά και καλύπτουμε τη κρέμα με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ με τον ίδιο τρόπο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια και πασπαλίζουμε με τα κακάο
Για τη Κρέμα:
500 γρ τυρί Mascarpone
1 φλυτζάνι Deligios Stevia
500 γρ Κρέμα γάλακτος
1 ½ κουταλιά σούπας στιγμιαίος καφέ
3-4 κουταλιές σούπας κονιάκ
Σ’ ένα μπώλ ανακατεύουμε την στέβια, την κρέμα γαλακτος και το mascarpone. Προσθέτουμε ½ κουταλια καφέ και ανακατεύουμε. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τον υπόλοιπο καφέ ( 1 κουταλιά), το νερο και το κονιάκ για λίγο το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα-ένα για λίγα δευτερόλεπτα. Τα τοποθετούμεσ’ ένα επίπεδο ταψί ή πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να γεμίσουμε τηνεπιφάνεια. Αδειάζουμε όλη τη κρέμα πάνω από αυτά και καλύπτουμε τη κρέμα με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ με τον ίδιο τρόπο. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια και πασπαλίζουμε με τα κακάο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου