
-1 Λιτρο γαλα
-1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
-3κ.σ ζαχαρη
-1κ.γ μαστιχα κοπανισμενη
-1-1/2 κουπες κορν φλαουερ
-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το γαλα να βραζει μαζι με τη ζαχαρη και τη μαστιχα.Δυαλυουμε το κορν φλαουρ στο χυμο του πορτοκαλιου και το προσθετουμε στο γαλα.Αφηνουμε το μειγμα να δεσει .Μοιραζουμε το μειγμα σε φορμακια και βαζουμε στο ψυγειο 3-4 ωρες.Σερβιρουμε με συροπι βυσσινο η μαρμελαδα.
Η. Μαμαλακης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου