Υλικά
1 κονσέρβα μανιτάρια (μέτρια) τεμαχισμέα1 και 1/2 ποτήρι (νερού) τριμμένο καρότο
1/2 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνςι μόνο του
1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
1 μέτριο τριμμένο κρεμμύδι
3 αυγά (για το μείγμα)
1 κρέμα γάλακτος και 1 αυγό (για να καλύψουμε την πίτα πριν την ψήσουμε)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (μανιτάρια, καρότο, λάδι, αλεύρι, τυρί, κρεμμύδι και τα αυγά).Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό και σκεπάζουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20'-25' μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου