|
για 4 άτομα:
Χρόνος προετοιμασίας: 175 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας: 175 λεπτά
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Προετοιμασία:
1. Πλένετε τις πατάτες και χωρίς να τις καθαρίσετε τις αλείφετε με το ΑΛΤΙΣ, τις τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για 2 ½ ώρες μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι.
2. Σοτάρετε τα μανιτάρια με το Βιτάμ σε τηγάνι. Προσθέτετε τις γαρίδες, την κρέμα γάλακτος, τους Κύβους και το τυρί σε κρέμα. Όταν το τυρί και οι κύβοι λειώσουν απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
3. Κόβετε τις πατάτες κατά μήκος και αφαιρείτε σκάβοντας ένα μέρος από τη σάρκα τους, διατηρώντας το εξωτερικό τους, όσο το δυνατόν, ακέραιο. Λειώνετε την σάρκα τους με πιρούνι και την προσθέτετε στο μείγμα της κρέμας.
4. Γεμίζετε τις πατάτες με το μείγμα και τις πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί. Τοποθετείτε τις γεμιστές πατάτες στο φούρνο και τις ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς μέχρι να λειώσει το τυρί.
1. Πλένετε τις πατάτες και χωρίς να τις καθαρίσετε τις αλείφετε με το ΑΛΤΙΣ, τις τυλίγετε σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για 2 ½ ώρες μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι.
2. Σοτάρετε τα μανιτάρια με το Βιτάμ σε τηγάνι. Προσθέτετε τις γαρίδες, την κρέμα γάλακτος, τους Κύβους και το τυρί σε κρέμα. Όταν το τυρί και οι κύβοι λειώσουν απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.
3. Κόβετε τις πατάτες κατά μήκος και αφαιρείτε σκάβοντας ένα μέρος από τη σάρκα τους, διατηρώντας το εξωτερικό τους, όσο το δυνατόν, ακέραιο. Λειώνετε την σάρκα τους με πιρούνι και την προσθέτετε στο μείγμα της κρέμας.
4. Γεμίζετε τις πατάτες με το μείγμα και τις πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί. Τοποθετείτε τις γεμιστές πατάτες στο φούρνο και τις ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς μέχρι να λειώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου