add

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

food+drink//Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα



Τηγανιά με λουκάνικο, πράσα και φέτα
Συστατικά
·         ½ κιλό λουκάνικο με πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια
·         1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2-3 εκ.
·         3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
·         ½ φλιτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα
·         αλάτι
·         πιπέρι
·         ελάχιστη ρίγανη


Εκτέλεση
Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
food+drink.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου